VIDEO. 'Temptation' Tim heeft nog steeds contact met zijn (?) Cherish

VIDEO. 'Temptation' Tim heeft nog steeds contact met zijn (?) Cherish

In een recente aflevering van ‘Goedele on Top' vertelde Tim nog dat hij Cherish, de verleidster met wie hij zijn toenmalige vriendin Deborah bedroog, na het programma nooit meer gezien had. Maar dat blijkt nu niet meer te kloppen.

In een kort filmpje op Instagram heeft Tim een boodschap voor de vele ‘haters': “Iedereen vraagt al weken aan mij waar Cherish is. Ten eerste, fuck you allemaal als je met mij niet kunt leven. Maar kijk, hier is Cherish. Snap ergens dat Temptation gewoon een programma is.” En zo gaat hij nog even verder.

"Deborah bedroog me met haar baas"

Tim moest onlangs ook zijn ei kwijt over zijn ex Deborah. Samen met zijn mama Vera gaf hij een interview aan Dag Allemaal, als reactie op Deborah's verhaal. Zij lichtte Vlaanderen in over de hevige ruzies met Tim en nam zelfs de term "psychische terreur" in de mond.

Daar kon Tim duidelijk niet mee lachen: “Deborah en ik hadden één afspraak gemaakt voor we naar Thailand vertrokken”, vertelde hij. “Wat er ook zou gebeuren tijdens of na ‘Temptation Island', we zouden het netjes houden. Geen moddergevecht in de media. Geen kwaadsprekerij.”

Nu Deborah zich niet aan haar woord heeft gehouden, doet ook Tim een boekje open. Volgens moeder en zoon was er immers eerder al sprake van ontrouw. Zo zou Deborah voor ‘Temptation Island' stiekem in bed zijn gedoken met haar baas.

Wie kan nog volgen?