VIDEO. Skydivende kerstman komt ongelukkig ten val

VIDEO. Skydivende kerstman komt ongelukkig ten val

George Krokus wilde verkleed als kerstman een pakje komen brengen voor de 9-jarige Madison. Het meisje was aanwezig op een beachvolleybaltornooi voor het goede doel. De man kwam op indrukwekkende wijze neergedaald vanuit de lucht, maar tijdens de landing  raakte hij verstrengeld in een boom. Hierdoor kwam hij ongelukkig ten val op het volleybalplein en brak hij zijn been.

Bezorgd

Madison zag het allemaal zag gebeuren en schrok zich een bult toen ze haar held zag vallen. Zo vertelde het 9-jarige meisje dat ze amper durfde kijken. “Ik had nog nooit iemand zien skydiven. Deze keer is het misgelopen met iemand die heel belangrijk is, dus ik was erg bang,” legde ze uit aan Bay News 9.

Krokus, die wel vaker gaat skydiven, werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. Daar onderging hij al twee operaties, maar volgens de dokters zal hij helemaal herstellen.

Elf als geschenk

De skydiver had een pop, de elf Kristof uit 'The Elf on the Shelf', met zich mee om aan het meisje te geven. Helaas kwam het stuk speelgoed ook niet ongeschonden uit de val. De man besloot het cadeau mee te nemen naar het ziekenhuis en schreef daar een berichtje uit Kristofs naam.

“Maak je geen zorgen! De kerstman en ik rusten nu in een hotel, dat ze hier steeds een ziekenhuis noemen. We logeren hier nog enkele dagen en ik blijf om hem gezelschap te houden zodat hij zich niet alleen voelt," stond er te lezen.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=4Ak0XV97kOQ[/embed]