VIDEO. Rapper Boef keihard van het podium gesleurd

VIDEO. Rapper Boef keihard van het podium gesleurd

De 25-jarige Nederlandse rapper met Franse roots kwam tijdens het nummer LIT dicht bij het publiek. Een schijnbaar dronken man sprong op het podium. De security greep meteen in, maar Boef – alias Sofiane Boussaadia – probeerde het vriendelijk op te lossen.

Op dat moment greep een andere toeschouwer Boef bij het been en sleurde hij hem enkele seconden later van het podium de mensenmassa in. Zijn beveiligingsmedewerker en de tourmanager sprongen mee het publiek in en hielpen de Habiba-zanger het podium weer op. Boef leek niet aangedaan door het voorval en het optreden ging gewoon verder.

Ondertussen heeft het management van Boef laten weten dat de dader te veel gedronken had en een aantal keer aan het been van de rapper had getrokken. Boef reageerde laconiek: “Ach, het hoort gewoon bij het vak”, klonk het.

Begin dit jaar kwam Boef nog zwaar onder vuur te liggen nadat hij drie vrouwen beledigde. Dat gebeurde op Nieuwjaarsdag, toen hij autopech had en hij een lift kreeg van de vrouwen. Op Snapchat noemde hij hen ‘kechs', wat Marokkaans is voor hoer. Dat veroorzaakte zoveel commotie dat hij genoodzaakt was om enkele optredens af te zeggen.