VIDEO. In Nederland kan je nu een sekspop bezoeken tegen betaling

VIDEO. In Nederland kan je nu een sekspop bezoeken tegen betaling

Alles gaat mee met de tijd, zelfs het oudste beroep ter wereld. Vanaf nu kan je naast de traditionele meisjes van plezier ook betaalde seks hebben met een sekspop. Daarvoor moet je wel even tot Leeuwarden in Nederland bollen.

De pop heet Dominique en is volgens haar baas redelijk passief, maar volgens hem kunnen heel wat mannen hun fantasieën er de vrije loop op laten. “Ik denk niet dat het de vrouw gaat vervangen, maar ik denk wel dat er een bepaalde doelgroep is die hier opgewonden van wordt”, aldus Danny Sesseler, uitbater van Sex N Joy.

Positieve reacties

Voorlopig heeft Dominique nog geen bezoek gehad, maar de reacties op het ‘initiatief' zijn positief. Je betaalt overigens minder dan met een ‘levende' vrouw in zijn zaak. Voor een half uur ben je 50 euro kwijt, een uur kost je 75 euro.

De aanwezige dames liggen voorlopig niet wakker van concurrentie. “De meisjes vinden het grappig. Ze hebben er geen beeld bij. Maar ze zijn ook wel nieuwsgierig. Op dit moment zien ze het nog niet als concurrentie”, klinkt het. Belangrijk detail: de pop wordt voor en na iedere klant volledig schoongemaakt. Het is maar dat je het weet.