VIDEO. Man gaat door het lint tijdens livesessie Fortnite

VIDEO. Man gaat door het lint tijdens livesessie Fortnite

De 26-jarige MrDeadMoth staat erom bekend dat hij zijn sessies uitzend op het streamingplatform Twitch. Tijdens zijn laatste uitzending komt zijn partner op een gegeven moment vragen of hij wilde komen eten. Daarop reageert de man geïrriteerd: “Ik ben er zo, wacht gewoon”. Op de achtergrond zijn ook kinderen te horen.

Vrouwenmishandelaar

De vrouw verliest uiteindelijk haar geduld. “Ik wacht al een uur op je”, zegt ze, waarop ze een kartonnen doos naar MrDeadMoth gooit. Vervolgens staat de man op en deelt hij, uit beeld, een klap uit aan zijn partner die meteen begint te huilen. “Je bent een fucking vrouwenmishandelaar”, schreeuwt ze. “Hoorden jullie dat? Hij sloeg me in mijn gezicht.”

De agressieveling wil daarna verder spelen, maar de vrouw gaat opnieuw moedig de discussie aan. “Het eten is al een uur klaar”, roept ze, “ik ben het beu.” De twintiger verliest opnieuw de controle en uit beeld klinkt weer een luide klap waarop de vrouw schreit dat ze zwanger is.

Lichtgewond

Een verontruste kijker waarschuwde de politie. Die arresteerde MrDeadMoth en meldde dat de vrouw op de achtergrond wellicht zijn 21-jarige vriendin is. Samen hebben ze twee jonge dochters. De vrouw raakte slechts lichtgewond, maar was zwaar onder de indruk.