VIDEO. Je kan overnachten in het echte Barbiehuis

Speelde jij vroeger net zoals zo veel kinderen met Barbiepoppen? En stelde je je weleens voor hoe het zou zijn om echt in het Barbiehuis te wonen? Dan is de nieuwe actie van Airbnb je op het lijf geschreven. De accomodatiewebsite toverde een villa in Malibu namelijk om tot het Barbiehuis van je dromen en je kan een verblijf winnen.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 2 min.

Het interieur van de woning ziet eruit als een volwassen versie van het roze Barbiehuis. Het geheel is erg Instagramwaardig en roze matten, kussens, parasols, behang en zwemaccessoires zorgen ervoor dat de originele Barbie hier met plezier had overnacht. De villa is bovendien van alle (on)nodige gemakken voorzien. Zo is er een ingebouwd zwembad om te genieten van het mooie weer en een fitnessruimte om je figuur te onderhouden. Het beste van al is wellicht het uitzicht: je kijkt uit over de Stille Oceaan.

Barbie Dream Gap Project

Heeft die omschrijving je doen watertanden van de goesting om eens een nachtje door te brengen in het enige echte Barbiehuis? Dan is er goed én slecht nieuws. Je kan namelijk kans maken op een verblijf voor jou en drie vrienden, maar die kans is wel eenmalig. Op 23 oktober om 23 uur kan je de villa boeken voor de periode van 27 tot 29 oktober, maar enkel hij of zij die er het snelste bij is, kan ook effectief vakantie vieren in het Barbiehuis. Je moet daarvoor bovendien ook 60 euro per nacht betalen, maar de opbrengst gaat integraal naar het Barbie Dream Gap Project. Dat financiert projecten die meisjes meer zelfvertrouwen moeten schenken om hun dromen na te jagen.