VIDEO. Dove jongen verrast door Micky Mouse die gebarentaal kan

VIDEO. Dove jongen verrast door Micky Mouse die gebarentaal kan

Toen Bethany Rodgers met haar hele gezin naar Disney World vertrok, wist ze dat het een fijne dag zou worden. Om uit te rusten na alle attracties, besloot het gezin om iets te eten. Plots verscheen Micky Mouse in het restaurant en ging langs alle tafels om hallo te zeggen.

De Disneyfiguur kwam dus ook langs bij de familie Rodgers. Mickey zwaaide en lachte naar de kleine spruit van het gezin en had pas toen hij vertrok door dat de jongen doof was.

Gebarentaal

Hij had opgemerkt dat vader en moeder met de kleuter communiceerden met gebarentaal. Micky ging terug naar de tafel van de Rodgers en nam uitgebreid de tijd om met de jongen te praten. "Mickey Mouse houdt van je", gebaarde hij. "Ben je goed aan het eten?", voegde hij daaraan toe.

Hartverwarmend

De hele familie kon niet geloven dat Mickey dit had gedaan voor hun kind. "Het was hartverwarmend om mijn zoon te zien communiceren met zijn grote held Mickey Mouse", zei de moeder achteraf. "Ik vond het heel lief dat hij terugkwam en even tijd maakte voor ons. Mijn man en ik vonden het geweldig om de twee zo bezig te zien", klonk het.