Vandeurzen lanceert website met relatietips

Vandeurzen lanceert website met relatietips

Tijdvoorjerelatie.be is een vervolg op donderdag date-dag, een campagne om koppels aan te moedigen hun relatie te koesteren en meer tijd te maken voor elkaar. Met de nieuwe campagne ligt de focus iets meer op het zoeken van hulp. "Als dit niet volstaat, is het belangrijk dat mensen de weg vinden naar hulp. Deze campagne zorgt ervoor dat mensen de snelste weg vinden naar die hulp en ondersteuning", zegt de CD&V-minister.

Laat elkaar uitspreken

"De preventieve boodschap blijft behouden, maar tijdig hulp vragen als het niet goed meer lukt, is minstens even belangrijk", klinkt het. Daarom is er op de website tijdvoorjerelatie.be informatie te vinden over verschillende vormen van hulp en ondersteuning.

Daarnaast staan er op de site ook tips en informatie waar bezoekers zelf mee aan de slag kunnen in hun relatie. Zo krijgt de bezoeker bijvoorbeeld tips over hoe koppels kunnen omgaan met conflicten. Enkele voorbeelden: laat elkaar uitspreken, maak tijd en ruimte om het conflict te bespreken en zoek naar punten waarover jullie het wel eens zijn. Meer informatie is terug te vinden op: tijdvoorjerelatie.be.

Meest gelezen
 1. bertdelphinethumb

  ‘Temptation’-Delphine volledig in paniek nadat Bert DIT doet: «Ik had het sowieso verwacht, maar NU al?!» (video)

 2. geluidenthumb

  Vrouw gedegouteerd door seksgeluiden van buren: «Zelfs hun eigen baby wordt er wakker van»

 3. Facebook ProRail

  Levensgevaarlijk: vrouw ontsnapt op het nippertje aan dood na negeren gesloten overweg (video)

 4. ingeborgspijt

  Ingeborg excuseert zich voor mening over vaccinatie: «Het was grappend bedoeld»

 5. greythumb

  Model excuseert zich bij ouders voor doorzichtige jurk tijdens modeshow (foto)