Tripje naar de kust? Deze website verzamelt alle logeeradresjes

Het weer werkt sinds enkele dagen eindelijk een beetje mee dus voor wie zich vrij kan maken, is dit hét ideale moment om er een weekendje op uit te trekken. Hoewel een vakantie naar het buitenland in principe weer tot de mogelijkheden behoort, komt er toch heel wat bij kijken: test, quarantaine, nog meer tests... Wil je een paar dagen ertussenuit, dan is een tripje in eigen land dus makkelijker.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

En als er iets is wat we ontdekt hebben tijdens het hele coronagebeuren, dan is het wel dat België heel wat te bieden heeft. Van cityrips over een avontuurlijke vakantie in de Ardennen tot een ontspannend weekend aan de kust: er is voor ieder wat wils.

Geen commissie

Maar je moet tijdens zo’n weekend ook ergens logeren en dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker aan de kust kan het een hele uitdaging zijn om een plekje te vinden dat nog vrij is. Vaak moet je eerst tal van websites consulteren vooraleer je eindelijk op dat ene nog vrije pareltje stoot. Daar komt dankzij de website coteweb.be nu verandering in. Je vindt er in één opslag alle accomodatiemogelijkheden aan de Belgische kust en kan er meteen contact opnemen met de eigenaars. Ook voor hen is de site trouwens interessant – ze betalen namelijk eens per jaar minder dan 100 euro om op de site te verschijnen en hoeven vervolgens geen commissie te betalen. Momenteel zijn er al meer dan 1.000 logeeradresjes ingeschreven.