Tottenham neemt naast Alderweireld en Vertonghen ook Jonathan De Bie mee op Azië-trip

Tottenham neemt naast Alderweireld en Vertonghen ook Jonathan De Bie mee op Azië-trip

Tottenham Hotspur is op het vliegtuig gestapt naar Singapore voor haar zomertoer in Azië. Naast vaste waarden Toby Alderweireld en Jan Vertonghen is met doelman Jonathan De Bie nog een derde landgenoot van de partij. De negentienjarige Brusselaar speelt al sinds de zomer van 2016 bij de jeugdploegen van de Spurs. Tottenham nam hem destijds over van KV Mechelen. Zijn ontwikkeling werd de voorbije jaren afgeremd door geen gescheurde milt, maar nu lijkt hij opnieuw helemaal fit.

Tottenham speelt zondag in Singapore vriendschappelijk tegen Juventus. Volgende week donderdag wacht in Shanghai een confrontatie met Manchester United.

Afwezig voor de trip naar Singapore en China zijn de geblesseerden Ben Davies en Eric Dier, die in Londen verder aan hun herstel werken. Davinson Sanchez (Copa América), Serge Aurier en Victor Wanyama (beiden Africa Cup) hernemen pas volgende week de trainingen in Londen na deelname aan de continentale landentoernooien de voorbije weken. Vincent Janssen, Georges-Kevin Nkoudou en Danny Rose mogen de club dan weer verlaten en kregen vrij om te onderhandelen met geïnteresseerde teams.

bron: Belga