Tomorrowland voorlopig nog niet geannuleerd

Tomorrowland voorlopig nog niet geannuleerd

In het Verenigd Koninkrijk heeft het toonaangevende festival Glastonbury (24-28 juni) al de handdoek in de ring gegooid, onder meer omdat de opbouw op het terrein niet meer tijdig van start zou kunnen gaan. "Maar zij beginnen daar normaal gezien al in april mee, bij ons is dat pas in juni", zegt Wilmsen. "We hebben dus nog wel even tijd. We hebben wel het afhaalmoment waar buurtbewoners traditioneel hun ticket komen halen en een hapje en een drankje krijgen, verplaatst van april naar juni."

DJ's

Viroloog Marc Van Ranst stelde donderdagochtend dat de grote zomerfestivals in ons land beter niet zouden doorgaan. «Maar hij zei er meteen bij dat het momenteel te vroeg is om definitieve conclusies te trekken», stelt Wilmsen. «Daar gaan wij momenteel ook nog van uit. Er hebben trouwens ook nog geen artiesten afgezegd. Wij trekken natuurlijk ook niet zo'n grote producties aan als andere festivals. DJ's reizen meestal alleen.»

Onlangs werd Tomorrowland Winter in de Franse Alpen wel geannuleerd op vraag van de Franse overheid vanwege een verbod op grote evenementen in volle coronacrisis.

Meest gelezen
 1. cameronthumb

  Cameron Vandenbroucke is halverwege haar zwangerschap en deelt foto: «Je ziet nog niets?!»

 2. Belgaimage-40549806

  Jupiter is maandag voor het eerst in 59 jaar op zijn helderste en dichtste bij de aarde

 3. Back to sport cover 3

  Sporten voor dummies: met deze drie sporten kan je op ieder moment beginnen

 4. Belgaimage-45531693xx

  Indiase vrouw ten onrechte doodverklaard, verkeerd lichaam begraven

 5. Capture d’écran (69)

  650 euro voor een bezemkast? Dat betaal je in New York (video)