TIPS & TRENDS. 3 x cosmetica met groenten

TIPS & TRENDS. 3 x cosmetica met groenten

Komkommerscrub

Een scrub verwijdert je dode huidcellen en maakt je velletje (letterlijk) weer levendig. Helaas bevatten sommige scrubs microplastics die slecht zijn voor het milieu. Dit vegan exemplaar van Hema biedt een natuurlijk alternatief met granaatappelscrubdeeltjes. Het verfrissende komkommerextract maakt dit verzorgingsproduct af.

Hema

4,25 euro

Worteldagcrème

Dat wortels goed zijn voor je ogen, wist je misschien al, maar door de antioxidanten geven ze je huid ook een verjongingskuur. Carrot Cream Nature-Rich Daily Moisturiser hydrateert tot 72 lang en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien redde The Body Shop biologische wortels van de compostbak, die door hun kronkelende vorm niet geschikt waren voor de supermarkt.

The Body Shop

16 euro

Avocadomasker

Avocado's zijn heerlijk op een toast met zalm, maar ze doen ook wonderen voor je huid. Kiehl's maakt slim gebruik van de vette structuur van de vrucht en verwerkt ze in een gezichtsmasker. De groene smurrie is heel verleidelijk om op te eten, maar niet zo gemakkelijk om over je gezicht uit te smeren. Met een beetje geduld krijg je wel een zachte en stralende huid.

Kiehl's

46 euro

Janne Vandevelde