'Temptation Island'-verleidster Zwanetta heeft een nieuwe boezem

'Temptation Island'-verleidster Zwanetta heeft een nieuwe boezem

De zwartharige Zwanetta was een opvallende verschijning in 'Temptation Island' dit jaar. Maar ondanks alle aandacht, slaagde ze er niet in om een man te verleiden. Vastbesloten om te slagen in haar opzet, doet nu nog een keertje mee in 'Temptation Island Vips'. 'Zwaantje mocht dan genoeg troeven hebben om de harten van de mannen op het eiland op hol te brengen, echt gelukkig met haar lichaam was ze niet. Ze stapte net zoals vele andere kandidaten naar de plastische chirurg voor een upgrade aan haar boezem.

Ervaring 

De Nederlandse realityster had al eerdere ervaring met plastische chirurgie. Zo liet ze samen met 'Temptation Island'-kandidate Maxim haar lippen opspuiten. Daarna was het dus de beurt aan een vollere boezem. "Ik wil ze niet groter, maar ik wil mijn beha gewoon iets meer vullen", aldus Zwanetta op Youtube.

Heel tevreden

De ingreep dateert al van een paar weken geleden. Maar gisteren deelde Zwanetta het resultaat op Instagram. De danseres is duidelijk in de wolken met het resultaat. "Love my new titties", schrijft ze bij een foto met een diep decolleté.

https://www.instagram.com/p/BprHVOcBDXK/

https://www.instagram.com/p/BjsdotBj4GV/