'Temptation'-Fabrizio deelt voor het eerst foto van zijn zoontje

'Temptation'-Fabrizio deelt voor het eerst foto van zijn zoontje

Onlangs raakte bekend dat ‘Temptation'-verleider Fabrizio een zoontje heeft. De 26-jarige tattoo artist heeft nu voor het eerst een foto van het jongetje gedeeld.

In een openhartig bericht geeft hij toe dat hij er niet altijd voor zijn kind was, maar dat hij zich heeft voorgenomen om dat voortaan wel te doen. “Het heeft nog lang geduurd, maar uiteindelijk gaan de roddels dan toch de ronde zonder het hele verhaal. Die ga ik hier nu ook niet volledig neerschrijven. Beknopt. Truth is. Yes deze kleine, superknappe jongeman is inderdaad mijn zoontje. En het zal ook niet lang duren voor ik ergens ‘gespot' word met deze kleine man. Dus voor er nog meer verhalen verzonnen worden, wil ik even in samenspraak met de moeder laten weten: ik was er inderdaad niet altijd voor hem. De media-aandacht die mijn eerste deelname aan ‘Temptation' met zich meebracht en het runnen van mijn tattoo shop zorgde voor een hele hoop stress, angst om vooroordelen en tijdsgebrek. Verkeerde prioriteiten stellen was een probleem”.

Trotse papa

“En Ik kan ook eerlijk toegeven dat ik bang was om papa te worden... Geen excuus om niet naar je kind om te kijken maar ik probeer nu wel, ondanks de schijnwerpers, om gewoon wel een goede vader te zijn. Ik heb het lang genoeg geprobeerd maar ik weet ook dat ik de identiteit niet voor altijd geheim kan houden. Tot die tijd vraag ik wel om deze te respecteren voor degene die het wel weten, alsook om de moeder haar privacy te gunnen. Maar eerlijk is eerlijk: ik ben een trotse papa en ga dat niet meer onder stoelen of banken steken. Thanks for understanding”, schrijft hij.

Instagram / @fabrizio_tzinaridis

Instagram Stories / @fabrizio_tzinaridis