Temperatuur stijgt op de dreamdates in Temptation Island

Temperatuur stijgt op de dreamdates in Temptation Island

Jolien en Karim tijdens een romantische strandwandeling - Foto SBS Belgium

De gevoelens waren gemengd bij de dreamdates. Herbert besloot in de zetel te slapen, om zich te bewijzen en hopelijk vergiffenis van Jolien te krijgen. We kenden sneaky Lisa al, maar nu blijkt Jolien ook niet helemaal eerlijk te zijn over haar daden. Toen Karim midden in de nacht niet kon slapen en besloot naar beneden te gaan om een film te kijken, gebeurde er heel wat meer dan gewoon kussen. "Ik voel me een klootzak", hoorden we Karim nog zeggen tussen het gekreun door. Maar volgens Jolien is er helemaal niets gebeurd. "We hebben ons alle twee gedragen, ook al is het soms moeilijk als zo iemand naast je ligt."

Niels wou zich na zijn losbandige gedrag met Parastoo bewijzen. Daarom nam hij haar last-minute mee op dreamdate, in plaats van Bo. De spierbundel hoopte zo zijn Rosanna terug te winnen, maar gaf ook toe aan zijn temptation. Wanneer hij dacht dat de camera's niet meer draaiden, sloeg hij toe in de cinemazaal en foefelde met verleidster Parastoo. Ondertussen lag Rosanna mooi op de zetel te slapen om haar misstap met die andere spierbundel, Alex, recht te zetten. "Ik hou alleen maar van Niels."

Jefferson en Natasja brengen hun dreamdate op een boot door - Foto SBS Belgium

Lize en Jefferson, alias Jeffie, maakten al eerder duidelijk dat hun relatie voorgoed afgelopen was. Jeffie's ex hield zich dan ook niet meer in op de dreamdate met verleider Ken. We zagen de twee tortelduifjes nog nooit eerder zo verliefd, en volgens geruchten zouden ze in het echte leven intussen al samenwonen. Ondertussen denkt Jefferson "de ware liefde" te hebben gevonden bij Natasja. Gelukkig zijn beide exen op dezelfde golflengte.

Verleidsters krijgen het moeilijk

Lisa bleef ook in deze tiende aflevering hetzelfde spelletje spelen. Ze trok Giuseppe's hand weg omdat de camera's draaiden, maar zodra ze veilig dacht te zijn, stelde ze voor om "gewoon lekker te knuffelen vanavond". Haar vriend Merijn gedroeg zich best goed tijdens de dreamdate met Pommeline. De verleidster daarentegen kreeg het even moeilijk, ze eindigde in tranen omdat ze besefte dat ze Merijn hierna misschien nooit meer zou zien. "Ik heb het gewoon lastig, hij is iemand waar ik mijn leven mee zou kunnen delen", gaf Pommeline toe.

Saartje en Herbert in hun luxesuite - Foto SBS Belgium

Ook Herberts temptation wordt het slachtoffer van haar eigen spelletje. Saartje smelt helemaal wanneer ze diep in zijn ogen kijkt. "Is het verliefdheid of komt het omdat we zo close zijn? Dat zal ik pas weten als ik niet meer bij hem ben. Maar het gevoel is er en ik kan zeker zeggen dat ik hem graag zie."

 

Volgende week volgt de ontknoping. De koppels zien elkaar dan weer voor de eerste keer terug, nadat ze allemaal zonder uitzondering zijn vreemdgegaan. De confrontatie belooft explosief te worden. Niels gaat door het lint wanneer hij ontdekt dat zijn Rosanna seks heeft gehad met 'King Kong' Alex. Jolien barst uit in tranen nadat Herbert toegeeft te hebben gevreeën met Saartje.