Studenten kopiëren Kim Kardashian in 'Cambridge's Best Bum' competitie

Studenten kopiëren Kim Kardashian in 'Cambridge's Best Bum' competitie

Studenten van de prestigieuze Cambridge University staan bekend om hun intelligentie dus je zou denken dat ze zinnigere dingen te doen hebben dat te trachten om Kim Kardashian te overtreffen. Maar dat is precies wat 12 studenten hebben gedaan in de wedstrijd "Cambridge's Best Bums'.

Een van de deelnemers maakte dankbaar gebruik van de controversiële foto van de poep van Kim Kardashian waar hij een replica van maakte inclusief lange zwarte handschoenen, parelketting en voor de rest weinig anders.

Anderen kleedden zich uit op daken of naast de rivier terwijl één deelnemer poseerde bij een verwarde stier. Uiteindelijk zijn er zes mannelijke en zes vrouwelijke kandidaten die strijden om de titel van Cambrigde's Bes Bum. Elke kandidaat wordt op de studentenkrant The Tab voorgesteld en mensen kunnen stemmen op hun favoriete achterkant op de website.

Het is de derde keer dat deze vreemde wedstrijd loopt die oorspronkelijk de naam Rear of the Year droeg, maar moest noodgedwongen van naam veranderen omdat die wedstrijd al ergens bestond en de organisatoren beweerden dat hun naam gestolen was.

De universiteit weigerde om commentaar te geven op de opmerkelijke wedstrijd.