Spice Girls dragen outfits versierd met een miljoen Swarovski kristallen

Spice Girls dragen outfits versierd met een miljoen Swarovski kristallen

In tegenstelling tot de geluidskwaliteit van de voorbije optredens, slaan de Spice Girls de bal niet mis wat betreft  hun outfits. De Britse Gabriella Slade werkte samen met Emma Bunton (Baby Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice), Melanie Brown (Scary Spice) en Melanie Chisholm (Sporty Spice) om hun iconische jaren 90-kledij een moderne twist te geven. "Het is een droom om outfits te mogen ontwerpen voor deze toer en om samen te werken met deze vier fantastische vrouwen", liet de ontwerpster weten in een statement.

(lees verder onder de foto's)

 

View this post on Instagram

 

#spicegirls #spiceworld #emmabunton #gerihalliwell #babyspice #girlpower #s #melb #melaniec #victoriabeckham #gingerspice #music #sportyspice #spiceupyourlife #gay #london #poshspice #singer #scaryspice #wannabe #alltogethernow #bbcone #popmusic #pop #bbc #spice #love #robbeckett #myhappyplace #bhfyp

A post shared by Mixed fan account (@ilovebsb_littlemix) on

Swarovski

Volgens The Hollywood Reporter liet Slade zich volledig gaan en verwerkte ze niet minder dan een miljoen Swarovski kristallen in de honderd kostuums die ze ontwierp voor zowel de zangeressen als hun dansers. "Het gebruik van de Swarovski kristallen is heel belangrijk als je een goede popshow wilt neerzetten. Het tilt de outfits onmiddellijk naar een hoger niveau. Iedereen merkt de kristallen meteen op, zelfs wie helemaal vanachter in de zaal zit", verklaart Slade.

Kritiek

De vier meiden zullen nog schitteren tot en met 15 juni, wanneer ze hun laatste concert geven in Londen. Tijdens hun toer doen de Spice Girls in totaal dertien steden aan in Ierland, Wales, Schotland en Engeland. Victoria Beckham (Posh Spice) had het te druk met haar modebedrijf en moest afzeggen. De eerste concerten vielen alvast tegen. Veel fans hadden last van de slechte geluidskwaliteit en konden vaak niet horen welke hits de popgroep precies aan het zingen was.