Spannende intriges op Temptation Island

Spannende intriges op Temptation Island

Vooral verleidster Jolyn staat bekend om deze tactiek. Zij is al een tijdje goede vriendjes met Luc aan het worden, om daarna haar slag te slaan. In de zesde aflevering zagen we hoe ze haar plan om Luc te kussen veruitwendigde. Luc ging niet in op haar avances en zonderde zich af met verleidster Lindsey. Dat pikte Jolyn niet waardoor ze ruzie kreeg met de Antwerpenaar. De twee legden het bij en bezegelden hun vriendschap met een dikke knuffel.

Het wordt interessant wanneer de deelnemers weer op date gaan met de vrijgezellen. Ze mogen zelf kiezen met wie ze op uitstap gaan. In het kamp van de meisjes wordt er eerder tactisch gekozen, maar bij de heren worden er gewaagde keuzes gemaakt. Regilio besluit met Jill op date te gaan om te kunnen nagaan hoe ze Marvin heeft kunnen verleiden. De twee maken verdacht veel plezier.

Ook Haroon kiest voor een oude bekende. Hij gaat met Lindsey op date. Alles verloopt onschuldig tot hij vraagt of ze nog hoorbaar zijn met al het lawaai van de motor. Wanneer Lindsey dat ontkent, komt hij meteen met ‘' tu es bella'' op de proppen. Hoe ging dat spreekwoord met die ezel en de steen weer?

Doordat de singles en de deelnemers elkaar nu beter beginnen te kennen, wordt de kans steeds groter dat er nog spannende dingen gaan gebeuren in de volgende afleveringen van het verleidingsprogramma.

Foto: De Beeldfabriek