Spa voor baby's is schattigste wellness ter wereld

Spa voor baby's is schattigste wellness ter wereld

Baby Spa Perth richt zich op kleine dreumesen tussen de 2 dagen en 6 maanden oud. De gelukzalige 'klanten' kunnen genieten van een warm bad. Om ervoor te zorgen dat de kleintjes niet kopje onder gaan, krijgen ze een bubby, een soort kraag uit schuimmateriaal. Na de hydrotherapie kunnen de wurmpjes ontspannen op een massagetafel.

Voordelen

De initiatiefnemers van de spa maken zich sterk dat zo'n sessie niet alleen ontspannend is, maar ook een heleboel voordelen biedt. "Ze slapen beter, hebben minder last van constipatie en reflux, en de hydrothotherapie heeft een positieve invloed op de bloedsomloop en de longcapaciteit", legt directeur Kavita Kumar uit.

A post shared by Baby Spa Perth, AUSTRALIA (@babyspaperth) on

Even ontspannen doet niet alleen de baby's deugd, maar biedt ook een heleboel voordelen voor de ouders, beweert ze. "Op den duur zijn ouders in staat om de signalen van hun kindje beter te begrijpen en bouwen ze meer vertrouwen op."

Hit op Instagram

Een sessie hydrotherapie en massage duurt ongeveer 45 minuten en kost zo'n 61 euro. De Baby Spa Perth is het eerste kuuroord voor kinderen in Australië, maar in Berchem bestaat er al langer een wellness voor baby's.

De wellness heeft nog maar net de deuren geopend, maar het Instagramaccount van de zaak is al razend populair. Maar liefst 15.400 mensen volgen nauwopgelet de foto's van de ronddobberende koters.