SlashFilm kondigt terugkeer van oude bekende in Jurassic World aan

SlashFilm kondigt terugkeer van oude bekende in Jurassic World aan

Het grootste deel van de sterrencast in de originele Jurassic Park wist te ontsnappen aan de razende Tyrannosaurus Rex die in hen haar maaltijd zag, maar dat betekent niet dat ze verdwenen is. SlashFilm meldt dat exact dezelfde dinosaurus, maar dan een stuk ouder, wijzer en nog woester, zal terugkeren in Jurassic World.

De T. Rex heeft een hele tijd kunnen uitrusten op Isla Nublar. Toen ze te zien was in de film in 1993 was ze al bijna volgroeid. Een T. Rex had een levensduur van 30 jaar volgens de wetenschappers wat betekent dat de dino in Jurassic World de grootmoeder aller dino's moet zijn.

"Deze film wordt haar wraak," zei director Colin Treverrow tijdens een setbezoek van SlashFilm. Ze is een beetje langzamer en heeft een aantal littekens opgelopen in de 22 jaar dat we haar niet zagen.

Trevorrow vertelde ook dat Jurassic World een aantal dino's zal introduceren die we nog niet in de trailers zagen waaronder de Ankylosaurus en een nieuwe soort vliegende dinosaurus die niemand ooit heeft gezien.

Jurassic World verschijnt op 12 juni in de bioscoop.