Scarlett Johansson vindt haar lichaam niet 'bijzonder opmerkelijk'

Scarlett Johansson vindt haar lichaam niet 'bijzonder opmerkelijk'

Scarlett Johansson heeft een memorabel jaar achter de rug: ze trouwde, ze beviel van haar eerste kind en speelde in blockbuster films. Het is geen verrassing dat Barbara Walters haar koos als één van de 10 meest fascinerende mensen van 2014. Uit het interview kwam weinig verrassends, behalve wat Johansson over haar lichaam had te vertellen.

"Ik heb een prima lichaam, denk ik. Maar ik zou niet zeggen dat het bijzonder opmerkelijk is," vertelde ze Walters. "Ik hou niet van mijn dijen en buik, maar... ik ben nu ook niet van plan te klagen! Ik heb ten minste dijen en een buik, dus ik ben best tevreden."

Scarlett Johansson werd door Esquire Magazine tot Sexiest Woman Alive verkozen in 2006 en nogmaals in 2013 maar Johansson vertelde dat ze niet echt het gevoel heeft dat ze een sekssymbool is. "Ik heb nog nooit een sexy gezicht moeten trekken, dus ik weet ook niet wat het betekent om verleidelijk over te komen," zei ze.

Een paar maanden voordat ze 30 werd in november vertelde ze aan The Australian dat ze gelukkig zal zijn als ze ouder is en niet meer beschouwd zal worden als een lustobject.

"Het is leuk om glamoureus te zijn, maar ik wil niet voor altijd trendy en glamoureus zijn en een object van verlangen. Ik wil daar niet in vast blijven zitten, omdat ik weet dat het toch niet eeuwig zal duren."