Salma Hayek is de heetste van allemaal

Salma Hayek is de heetste van allemaal

Salma Hayek is de heetste vrouw van het decennium. De actrice kreeg tijdens de Guys Choice Awards de zogenaamde Decade Of Hotness Award.

De 48-jarige Hayek is blij met de titel hoewel ze voorheen liever gewaardeerd werd om haar acteerprestaties dan haar looks. Nu ze ouder is kan ze een dergelijke appreciatie voor haar sexy uiterlijk wel waarderen.

"Vroeger wilde ik dat mensen me waardeerden voor mijn talent en dat ze me kennen als actrice," vertelt ze aan People. "Maar nu? Als ze me die prijs willen geven voor een decennium sexy zijn dan doen ze maar. Nadat je de veertig gepasseerd bent, waardeer je dit soort dingen een stuk meer."

In het verleden raakte Hayek nog geïrriteerd als men meer over haar uiterlijk schreef dan over haar acteertalent. Toen ze een 'bombshell' werd genoemd na haar rol in de film Desperado was ze verbaasd.

"Mijn Engels was nog niet zo goed dus ik dacht dat het iets verschrikkelijk betekende. Maar iedereen zei dat het betekende dat ik geweldig en sexy was. En ik dacht: Is dat alles? Valt er dan niets te zeggen over mijn acteerwerk?"