Robert De Niro zet punt achter huwelijk

Robert De Niro zet punt achter huwelijk

Het is niet de eerste keer dat de 'Goodfellas'-ster en zijn echtgenote uit elkaar gaan. Niet lang na hun huwelijk in 1997 besloot het stel al eens een punt te zetten achter hun relatie. In 2004 namen zij de draad weer op door hun huwelijksgeloften nogmaals af te leggen. Het stel heeft twee kinderen samen: een twintigjarige zoon, Elliot en een zesjarige dochterje, Helen.

Niet de eerste scheiding

De Niro heeft al enkele scheidingen achter de rug. In 1976 trouwde hij met Diahnne Abbott, waarna hij haar dochter adopteerde. Ook zij kregen samen een zoon, Raphael. Verder had de acteur een relatie met model Touki Smith, met wie hij een tweeling kreeg.

Relatieproblemen 

Volgens fans kampt het koppel al langer met relatieproblemen. Die geruchten zijn ontstaan nadat Grace verschillende events bijwoonde zonder haar echtgenoot. Een kennis van het stel bevestigt nu de roddels. "De Niro en Grace gaan uit elkaar", klinkt het. "Ze zijn al niet meer samen sinds het einde van de zomer. Het zal niet lang meer duren voor ze het nieuws officieel bekend maken."