Restaurant deelt fotokits uit voor de perfecte Instagramfoto

Restaurant deelt fotokits uit voor de perfecte Instagramfoto

Het is je vast al eens opgevallen op restaurant. Steeds meer mensen kruipen op een stoel of wringen zich in allerlei bochten om een mooie foto te maken van hun eten. Maar zelfs met alle Instagram-filters ter wereld valt het resultaat een beetje tegen.

#foodporn

Daarom biedt het restaurant Dirty Bones in de hippe Londense wijk Soho een Instagram-kit aan. Daarin zit een ledlamp, een mobiele oplader voor verschillende telefoons, een groothoeklens, een selfiestick en een statief met drie poten. Kortom, alle apparatuur die je nodig hebt om een #foodporn foto te kieken.

A post shared by Dirty Bones (@dirtyboneslondon) on

"Onze klanten zijn vaak actief op sociale media en dan vooral Instagram", laat Cokey Sulkin, de oprichter van Dirty Bones, optekenen. "Wij helpen hen graag om het perfecte plaatje te maken."

Maar hoe zit het met de lekkerbekken die het liefst ongestoord van hun eten willen genieten? Sulkin benadrukt dat alle spullen compact zijn, zodat het de andere tafelgenoten niet stoort. "Foto's van goede kwaliteit maken is leuk, maar uiteindelijk is een goede restaurantervaring en lekker eten voor ons het belangrijkste."

Interieur en gerechten

Er is niet alleen aan de apparatuur gedacht, maar ook het interieur is zo Instagram-vriendelijk mogelijk ontworpen. En op de menukaart staan voornamelijk gerechten die goed scoren op het sociale medium. Denk maar aan hamburgers, frietjes en vistaco's.

Tover jij iedere dag een heerlijk meesterwerk op je bord? 

Misschien word jij dan wel onze Metro Super Chef !

Bedenk een origineel recept, ‘sweet' of ‘salty'. Maak een foto of video en neem tot 28/04/2018 deel aan de Metro Super Chef Challenge.

WIN een smartphone of 3.000 dollar (USD) en eeuwige roem met jouw recept in alle internationale Metro-kranten!