René Weiler tekent bij tot 2019

René Weiler tekent bij tot 2019

René Weiler heeft zijn contract bij RSC Anderlecht verlengd tot juni 2019. Dat deelde paarswit vandaag mee. De 43-jarige Zwitser streek in juni van vorig jaar in het Astridpark neer en tekende een contract tot juni 2018. "Anderlecht wil de goede samenwerking nu bestendigen", klinkt het. "De verlenging van het contract van René Weiler is een unanieme beslissing van het bestuur. De club is zeer tevreden over zijn werk. Hij heeft RSC Anderlecht terug op de kaart gebracht door een duidelijke visie op de spelersgroep over te brengen", aldus CEO voetbalzaken Herman Van Holsbeeck.

"Dit is een blijk van waardering. Dit seizoen staat in het teken van de wederopbouw. De basis is gelegd om voor de titel te strijden en zo ver mogelijk in Europa mee te strijden. Ik ben het bestuur erkentelijk voor deze blijk van vertrouwen. Nu komt het erop neer om op deze fundamenten verder te bouwen", reageerde Weiler op de clubwebsite.

Weiler leidde de recordkampioen naar de achtste finales van de Europa League. Daarin is het Cypriotische APOEL Nicosia donderdag de tegenstander. In de eigen competitie staat de recordkampioen na 29 speeldagen met 58 punten op de tweede plaats, op gelijke hoogte van Club Brugge, maar met een match minder gewonnen.

bron: Belga