Peter Van de Veire schept duidelijkheid over zijn toekomst bij MNM

Peter Van de Veire schept duidelijkheid over zijn toekomst bij MNM

Peter Van de Veire en zijn sidekicks Kawtar en Wanne werden op de ‘Story Showbizz Awards 2019' verkozen tot ‘favoriete radio-dj'. De 48-jarige ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow'-presentator is al sinds het prille begin van MNM in 2009 te horen op de populaire radiozender. Daarvoor werkte hij jarenlang voor Studio Brussel.

Perfect DNA voor Radio 2

In de wandelgangen klinkt al een tijdje dat de papa van Jitske Van de Veire aan een overstap naar Radio 2 denkt, net zoals Siska Schoeters vorig jaar van Studio Brussel naar Radio 2 trok. Zijn DNA past immers perfect bij de grootste zender van het land én de afgelopen jaren presenteerde hij er de ‘1000 Klassiekers' al even.

Nog zeker een jaar bij MNM

Op 27 december doet hij dat opnieuw, maar voorlopig blijft hij nog even bij MNM. “Wat de toekomst brengt, dat weet je nooit, natuurlijk. Sowieso ga ik in 2020 nog niet naar Radio 2. Het zou mooi zijn, die 2020 en de ‘2' van Radio 2, maar voorlopig blijf ik bij MNM. Het zal geen tien jaar meer duren, maar volgend jaar ga ik nog niet naar Radio 2”, vertelde hij aan Showbizztv.

https://www.youtube.com/watch?v=P8oQDGGFlhI&t=0m48s