Pete Davidson en Kate Beckinsale verbergen relatie niet langer

Pete Davidson en Kate Beckinsale verbergen relatie niet langer

Het duo zat duidelijk verliefd op de tribune, schrijft de Daily Mail die de foto's heeft gepubliceerd. De 25-jarige komiek van de Amerimet kaanse show Saturday Night Live, vooral bekend als de voormalig verloofde van zangeres Ariana Grande, en de 45-jarige actrice konden niet van elkaar afblijven. Er kwam ook de nodige tongactie aan te pas.

 

There's no doubt about it now ? https://t.co/KnhFIja3D2

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) March 4, 2019

Geen verrassing

Vorige maand werden de twee voor het eerst samen gespot tijdens de Golden Globes. Nadat er nog enkele uitjes volgden, ging de geruchtenmolen stevig op gang. Bronnen vertelden toen dat de twee veel plezier maakten, maar er niets serieus aan de hand was.

Een anonieme bron vertelde Daily Mail nu dat "Kate het leuk vind om met jongere mannen te daten en er plezier mee te maken". "Ze is zelf nog erg jong van geest, dus dat gaat perfect. Het is gemakkelijk en brengt minder druk met zich mee om te daten met iemand jong die nog niet op zoek is naar iets serieus."

Thank u, next

Pete was tot vorig jaar oktober verloofd met popster Ariana Grande, waardoor hij bij het grote publiek bekend werd. Kate is sinds 2016 gescheiden. Ze was getrouwd met filmmaker Len Wiseman. Ze heeft een volwassen dochter, die ze kreeg in een eerdere relatie met acteur Michael Sheen.