Op welke manier kunt u de linkbuilding strategie van uw onderneming verbeteren?

Op welke manier kunt u de linkbuilding strategie van uw onderneming verbeteren?

Hoe zit dat vandaag de dag?

Linkbuilding is een ander spel geworden.

Als u aan een linkbuilding strategie werkt, moet u begrijpen dat u niet direct inkomende links kunt maken. Het is een geleidelijk proces. Een SEO bureau kan u hierbij helpen.

De pagina's waarop u links bouwt, met name de kwaliteit en autoriteit van deze pagina's, spelen een uitermate grote rol bij het bepalen van uw positie in de search results van zoekmachines.

Gastbloggen

Linkbuilding komt o.a. bloggen bij kijken. Als je geregeld blogt, krijg je meer geïndexeerde pagina's en zullen je inkomende links toenemen. Gastbloggen wint eveneens aan populariteit. Linkbuilding uitbesteden aan experts leidt tot meer bezoekers naar uw blog. Tipje van de sluier: Als u wilt dat uw gastpost in de top 10 van Google resultaten verschijnt, overweeg dan uw inhoud te vertonen op blogs die reeds hoog scoren. 

Gastbloggen kan een geweldige manier zijn om links te verkrijgen, maar als u het op de verkeerde manier doet, kan dit ertoe leiden dat de zoekmachine uw blog afstraft. Voordat u een gastpost voor een specifieke site schrijft, moet u eerst:

-           Het publiek van de blog bestuderen (wat wil het publiek)

-           Bestudeer de populaire posts (leer het type inhoud kennen dat het meest wordt gedeeld)

-           Bestudeer de gebruikerservaring van de blog

Wanneer u de doelgroep begrijpt waarvoor u schrijft, wordt het veel gemakkelijker om de inhoud te maken waarmee u links van die doelgroep krijgt. Linkbuilding bureau CliQi beschikt over verschillende manieren waarop uw onderneming de kracht van gastbloggen verder kan ontwikkelen.

Naast bloggen zijn er tevens andere bewezen manieren om de beste links op te bouwen en de positie die u wenst te scoren bij de zoekmachines.

Linkprofiel

Het linkprofiel van uw site is een van de meest cruciale aanleidingen voor hoe hoog het scoort in de resultaten van een zoekmachine. 

Onthoud ten alle tijde dat het Google niet zoveel kan schelen hoeveel links u naar uw webpagina's verwijst, maar Google kijkt wel naar de ervaring die u voor uw gebruikers creëert.

Wees slim en denk strategisch over bloggen, sociale media marketing, zoekmachine optimalisatie en elke andere marketingtechniek die u kunt gebruiken om linkbuilding mogelijk te maken. Linkbuilding bureau CliQi ontdekt voor u wat een link krachtig maakt en concentreert u op het verbeteren van uw denkvermogen.

Het is de vraag of u meer verkeer naar uw blog nodig heeft, maar dit is wat wij denken: u hebt geen verkeersprobleem, maar eerder een conversieprobleem. Als u meer van uw huidige bezoekers kunt converteren, zal uw bankrekening het waarderen.

In dezelfde geest is uw echte uitdaging niet het opbouwen van links, maar het verkrijgen van hoogwaardige, betrouwbare en natuurlijke links. Dat komt omdat het niet langer om het aantal links gaat, maar om de kwaliteit. Bij online marketing bureau CliQi wordt de ene natuurlijke link na de andere opgeteld om die kwaliteit te bereiken.