Op en top verzorgd

Op en top verzorgd

1. Origins lanceerde een scrub voor het lichaam op basis van actieve kool. De Clear Improvement Detoxifying Charcoal Body Scrub bevat ook zeezout en bruine suiker om de huid goed te kunnen  scrubben. Je huid zal zo zacht zijn als die van een baby. (27 euro)

2. Dolce & Gabbana verrijkt zijn ‘Velvet'-gamma met het nieuwe extract ‘Exotic Leather', dat verwijst naar de mannelijke huid. Zo heeft het huis ingrediënten uitgekozen met viriele en sensuele geuren zoals de cistus labdanum, de styrax  en cade olie. Alles versterkt met toetsen van salie van Clary, lavandel, dennenhars, rum, oliban en wierook. (vanaf 200 euro voor 50 ml)

3. ‘Eau de Cèdre' van Giorgio Armani maakt deel uit van het gamma dat  rechtstreeks  geïnspireerd werd op het iconische jasje en de stijl van het Italiaanse huis. Rustend op bergamot-toetsen, limoen-extracten, zwarte thee en toetsen van leder en hout . (vanaf 62,16 euro voor 50 ml)

4. Het huis Martin Margiela heeft juist een nieuwe collectie ‘Replica' gelanceerd, die is samengesteld uit producten, met toetsen van pomerans, tonkaboon, witte muskus, rozemarijn , lavendel, geranium en zwarte peper. Twee daarvan zijn exclusief voor mannen: ‘At The Barber's' en ‘Jazz Club'. Het opzet is om de sensatie en de geur op te wekken zoals je die gewaarwordt als je bij een echte barbier langsgaat.  (95 euro)

5. Percy Nobleman biedt dan weer een gamma aan producten om je baard intensief te verzorgen. Het Engelse merk gaat prat op een expliciet mannelijke look, met een baardshampoo (21,99 euro) gemaakt met sesamolie, galamboter, arganolie (19,95 euro), avocado en jojoba. Verder is er ook een balsem (21 ,99 euro) en een was om het haar  goed te voeden.

6. Om de tand des tijds te overwinnen, komt ClarinsMen met een  revitaliserende gel die de eerste rimpeltjes wegwerkt en die echt een boost geeft aan de vernieuwing van het celweefsel, dankzij een verfluffend product op basis van bizongras, goji-bessen, avocado-peptiden, tapioca-poeder, zink-gluconaat en gymnema.(43,90 euro)

7. Voor een witte glimlach – zonder dat het je een bom geld kost – is er de kit van  Superwhite.  Daarmee kan je je tanden polijsten. In het pakket vind je een apparaat met rubberen punt, gevuld met een scrubbende pasta die je gebit polijst en de lelijke kleuren vermindert, net als bij de tandarts. (21 euro)

8. Ga je voor een baardje van drie dagen, dat je een ietwat nonchalante look geeft? Dat is precies het doel van de Babyliss E880E, die over een roterende kop aan 33 graden en de Wtech-technologie beschikt. Het scheerapparaat  heeft 24  verschillende lengtestanden, van 0,4 tot 5 mm en herinnert zich jouw voorkeur. (75 euro)