Oma van 82 jaar laat tattoo zetten

Oma van 82 jaar laat tattoo zetten

De naam van je liefje laat vereeuwigen op je lijf is zelden een goed idee. Toch bestaan er ook uitzonderingen op die regel, zo bewijst June Bright. Een tijdje geleden heeft ze de naam van haar overleden man Derrick laten tatoeëren. De vrouw uit Lincolnshire was amper 13 jaar toen ze echtgenoot leerde kennen en het was liefde op het eerste gezicht. Hun relatie duurde maar liefst 53 jaar, tot Derrick in 2001 stierf.

Bright kreeg het idee van haar 79-jarige vriendin, die een tekening van een klaproos op haar pols heeft staan. Haar kleindochter Naomi vertelde aan The Evening Standard dat de familie het eerst maar een vreemd idee vond, maar de oudere vrouw bleef volharden en kon Naomi uiteindelijk overtuigen om haar te vergezellen naar de tattooshop Sabotage Tattoo Studio.

In eerste instantie wou de Britse grootmoeder de initialen van haar man op haar ringvinger zetten. Er was alleen één probleempje: ze kreeg haar trouwring niet meer uit. Uiteindelijk ging ze dus naar huis met een tattoo op haar pols.