OEPS. Dit zijn de meest voorkomende 'seks-accidentjes'

OEPS. Dit zijn de meest voorkomende 'seks-accidentjes'

Het Britse OnBuy's Adult Department vroeg aan 2.544 deelnemers of er al eens geklungeld werd in bed (of op andere locaties). En de resultaten zijn hilarisch. Vaak denken we van onszelf dat we heel goed zijn in bed, maar dat beeld komt helaas niet altijd overeen met de realiteit.

Van je partner of een meubelstuk vallen

De absolute nummer een. Maar liefst 75% van de respondenten heeft aangegeven dat ze al eens van een partner of van een meubelstuk gevallen zijn. Hou je in het vervolg dus goed vast! (Tenzij je de actie natuurlijk wil verplaatsen naar de vloer.)

Een familielid betrapt je

Aah, zo awkward! Van alle deelnemers zei 71% dat een familielid al eens is binnengelopen tijdens eens stomend seksavontuurtje.

“Ik had mijn ex vastgebonden aan het bed en zat op hem”, klinkt het bij Emily, een van de deelnemers. “Maar op een gegeven moment kwam zijn vader binnen en zag hij niet alleen hoe we poedelnaakt waren, maar ook hoe zijn zoon vastgebonden zat aan het bed.”

Een schot in de roos

Een ejaculatie die recht in het oog van de partner terecht komt, het klinkt behoorlijk apart, maar komt toch vaker voor dan verwacht. Maar liefst 68% gaf aan dit al eens meegemaakt te hebben.

“Mijn partner en ik waren een beetje dronken na een avondje uit, en eenmaal thuis besloten we om wat te vrijen”, zegt Catherine. “Hij vergat echter te melden dat hij ging klaarkomen en ejaculeerde zijn goedje recht in mijn oog. Behoorlijk pijnlijk!”

Vallen in de douche

Auwtch, uitglijden in de douche is geen pretje, en al zeker niet als je er met z'n tweetjes in staat. 51% van de deelnemers zegt al eens gevallen te zijn in de douche. Maar zorg er ook voor dat de temperatuur van het water niet té heet staat terwijl je je zo staat in te spannen, want je zou zo maar eens kunnen flauwvallen.

Bewusteloos geslagen worden

Dit is wel het laatste dat je wil meemaken tijdens een potje seks: je partner die je knock-out slaat. Maar het overkwam toch al 5% van de respondenten.

Voorzichtigheid is geboden!