Norman Reedus ontkent dat hij geen homo wil zijn in The Walking Dead

Norman Reedus ontkent dat hij geen homo wil zijn in The Walking Dead

Er circuleert een gerucht dat Norman Reedus niet wil dat zijn personage, Daryl Dixon, in The Walking Dead homo blijkt te zijn. Maar Reedus ontkent het gerucht met klem in zijn typische stijl op Twitter.

Na veel fanspeculaties over de geaardheid van Daryl in The Walking Dead, waarbij zelfs Robert Kirkman, de bedenker van de serie, liet doorschemeren dat hij wel eens homo zou kunnen zijn schreef Inquisitr een artikel waarin Reedus liet uitschijnen dat hij de producers zal smeken om Daryl niet homo te maken uit angst dat de vrouwelijke fans hem dan de rug toe keren. Daryl Dixon is het populairste karakter van de reeks en hij heeft dat te danken aan de immense vrouwelijke fanbase.

Ingewijden zeggen dat Reedus vreest die fans kwijt te spelen als zijn personage homo zou blijken te zijn in de serie. Norman is geen homofoob in zijn persoonlijke leven, maar beseft dat zijn succes te danken is aan het feit dat zijn personage uitgroeide tot een van de grootste mannelijke sekssymbolen van de televisie. Hij krijgt duizenden fanmails van vrouwen per week waarvan er tientallen huwelijksaanzoeken zijn.

Reedus ontkent echter met klem dat hij geen homo wil zijn in de serie en hij deed dat met een tweet in typische Daryl Dixon-stijl:

— norman reedus (@wwwbigbaldhead) 27 oktober 2014