Nieuwe handige en leuke apps voor onderweg

Nieuwe handige en leuke apps voor onderweg

Raak je 's morgens moeilijk uit je bed? Duw je de wekker soms af en slaap je dan verder? De ‘Can't Wake Up' app maakt het onmogelijk om terug in te dommelen. De app test of je echt wel wakker bent door je enkele oefeningen te laten maken. Zolang je de oefeningen niet gemaakt hebt, rinkelt het alarm iedere paar minuten. Aan de hand van reken- of geheugenoefeningen bewijs je aan de app dat je echt wakker bent. Een andere test is de barcode-test: je moet de barcode in je badkamer gaan scannen om het alarm te stoppen.‘Can't Wake Up' kan je ook de opdracht geven om heel hard met je telefoon te schudden om te bewijzen dat je wakker bent. De app is gratis.

Digitaal boeken ontlenen

De bib gaat digitaal en dat zal veel boekenwormen kunnen bekoren. Het is mogelijk om digitaal boeken te ontlenen. In de bib kan je een e-boekenkaart kopen van €5 tegoed, dan heb je recht op drie boeken. Elk boek blijft een maand beschikbaar. De app is gratis. Je hoeft zelfs niet online te zijn om te lezen, offline lezen is ook mogelijk. De lijst met ondersteunende toestellen kan je vinden op de Playstore website.

Kan jij Godzilla verslaan?

Godzilla is terug, misschien zag je hem al ergens opduiken. Je kan –gratis- meevechten tegen Godzilla op je tablet of smartphone. Spring mee uit het vliegtuig en help anderen om te overleven voor het te laat is. Snel, San Fransisco wacht op jou. Download de app hier.

Boost de sound van je muziek

Met Music Equalizer kan je de sound van de muziek op je smartphone of tablet aanpassen. Het is een volumeregelaar met live muziek stereo LED VU meter en vijf-band equalizer met Bass Boost en Virtualizer effecten. Een beestje meer bass of surround sound effect, het is allemaal mogelijk. Voor optimaal geluid luister je best met een hoofdtelefoon. De app is kosteloos. Bekijk hier wat je er nog allemaal mee kan doen.

Test je toekomstige haarkleur

Wil je je haar een nieuw kleur geven maar weet je niet zeker of het wel mooi zal zijn? Met de app ‘Hair Studio' kan je al eens virtueel testen hoe je er zou uitzien. Je kan kiezen uit meer dan 20 verschillende kleuren en accessoires. Je kan het resultaat ook delen op sociale media. De app is gratis.

ASUS Webstorage.

Dankzij de ASUS Webstorage heb je je bestanden altijd bij je. Je bestanden worden opgeslagen in een cloud. Foto's, videos, muziek, Word-documenten, het kan allemaal. Daarnaast kun je vanuit de app je opgeslagen Office documenten bewerken. Zo kun je dus een Word bestand aanpassen op je Android tablet of telefoon. Bij aanschaf van een ASUS tablet of telefoon krijg je 5 GB opslagruimte op Webstorage gratis.

ASUS Super Note Pro

Met ASUS Super Note Pro heb je altijd pen en papier bij. Je kan op de kladblok typen, met je vingers schrijven en tekenen. Het is ook mogelijk om foto's of video's op je ‘papier' te plakken. Alles wordt omgezet in afbeeldingen die je kan verkleinen en verplaatsen, wat heel handig is. ASUS Super Note Pro is kosteloos.