Niemand weet wie jogger is die al maanden in coma ligt

Niemand weet wie jogger is die al maanden in coma ligt

De Berlijnse politie zit met de handen in het haar. Volgens hen is het de eerste keer dat er geen enkele aanwijzing is over de identiteit van een persoon. Samen met de cel vermiste personen draaide elke zoektocht naar duidelijkheid op niets uit.

De onbekende man komt niet voor in een databank, zijn vingerafdrukken zijn niet geregistreerd en niemand reageert op publiekgemaakte foto's. Ook is hij niet als vermist opgegeven. Het lijkt alsof hij op papier niet bestaat.

Hoge kosten

De jogger ligt nog steeds in coma en kan dus zelf ook geen klaarheid scheppen over wie hij is. De man kwam op 13 maart ten val tijdens het joggen en raakte toen met zijn hoofd een steen. Omstanders hielpen hem naar het universiteitsziekenhuis Charité, waar hij sindsdien verblijft.

Momenteel ligt hij op een tweepersoonskamer in het ziekenhuis op intensive care. Omdat we niet weten wie hij is, weten we ook niet of hij een ziekteverzekering heeft. Tot zijn identiteit gekend is, draagt het ziekenhuis de hoge kosten van zijn behandeling.