Moeder bouwt huis zelf dankzij YouTubevideo's

Moeder bouwt huis zelf dankzij YouTubevideo's

De moeder kocht een stukje grond en deed beroep op YouTube om haar droomhuis te maken. Nadat ze 130.000 dollar (ongeveer 121.000 euro) aan bouwmateriaal had gekocht, ging ze aan de slag met haar kinderen. "Elke constructiefase keken we naar drie of vier video's om te zien welke het beste zou werken", vertelt ze aan CBS News.

"Het was een lange, pijnlijke  en intense periode", herinnert Brookins zich. "Fysiek was het uitdagend, maar mijn kinderen stonden elke dag paraat om te helpen. Als zij op school zaten, werkte ik door. Soms waren we zelfs 's nachts nog bezig. Tijd om naar de cinema te gaan, te daten of te luieren was er niet. Het was alle hens aan dek."

A photo posted by Cara Brookins (@carabrookins) on

Toch was het niet allemaal kommer en kwel. "We hadden het gevoel dat we een soort kracht hadden, een vorm van coltrole over ons leven. Het hele proces bracht de familie dichter bij elkaar en we leerden dat niets onmogelijk is."

Na negen maandenzwoegen was haar woonst eindelijk af. Om anderen te inspireren heeft ze een boek geschreven over haar ervaring.