Model met Down straalt op catwalk NY Fashion Week

Model met Down straalt op catwalk NY Fashion Week

Het 18-jarige meisje met de bijnaam Maddy bereikte gisteren een nieuwe mijlpaal. Tijdens de New York Fashion Weeks maakte ze haar debuut op de catwalk. De kleine, speelse roodharige straalde in drie outfits. Ze droeg onder meer een hotpants met pailetten gecombineerd met een opvallende haltertop en een lange, witte jurk. Toen ze uiteindelijk met een zwarte T-shirt met de tekst 'I Am NYFW' verscheen, werd ze onthaald met luid applaus en veel gejuich.

"Het was een enorm leuke ervaring", zei ze achteraf tegen New York Daily News. Haar moeder (en manager) Rosanne Stuart is alvast apetrots. "Ze was echt ongelofelijk op de catwalk", aldus Stuart.

Sinds ze vorig jaar bekend werd, heeft Madeline al heel wat ervaring opgedaan als model. Ze werd het nieuwe gezicht van Manifesta en Living Dead Clothing, nam deel aan de campagne voor Glossigirl en werkte ook samen met het handtassenlabel EverMaya. Het merk vernoemde zelfs een collectie naar haar. De New York Fashion Week vormt de kers op de taart van haar modellencarrière.

De beelden van Madeline Stuart tijdens de show van FTL Moda veroveren ondertussen het hele internet. Bekijk hieronder enkele foto's.

Foto's: AFP / Chance Yeh

OMG love the pics ????? http://t.co/Bb5YmlDUgT

— Madeline Stuart (@Madelinesmodel1) 14 september 2015

I had SO much fun walking for #FTLMODA at #NYFW pic.twitter.com/RTa6yq2nMF

— Madeline Stuart (@Madelinesmodel1) 14 september 2015