Like Mike moet optreden vroegtijdig stoppen na misstap op podium

Like Mike moet optreden vroegtijdig stoppen na misstap op podium

Tijdens hun eerste van vier shows in het Antwerpse Sportpaleis heeft Like Mike zich verwond bij een misstap op het podium. Zijn broer draaide voort, samen met de volgende gast. "Blij dat niemand anders dan ik gewond is geraakt", meldde hij op Twitter. "Het gaat eigenlijk om een heel stom accident door adrenaline en de vaart van de show", zegt Debby Wilmsen van de organisatie. "In het midden van de show komt er een brug naar beneden naar een ander podium. Toen ze van dat podium teruggingen vertrok Dimi (Dimitri Vegas, red.) en Mike wilde hem met enige snelheid volgen. Hij misstapte zich tussen het ene podium en de loopbrug. Daarbij bezeerde hij zijn hand en zijn oogkas."

Volgens De Standaard wilde Like Mike na een woordenwisseling backstage het podium niet meer op. "Je bent teleurgesteld. Je wil een mooie show neerzetten en dat gaat gepaard met stress en adrenaline. Dat dit dan gebeurt, zorgt voor frustratie", aldus Wilmsen nog. Like Mike werd vervangen door Steve Angello, die al klaarstond om als verrassingsgast op te treden.

Michael Thivaois - zoals Like Mike echt heet - kwam op de microblogsite Twitter kort terug op het incident. Hij publiceerde een foto van zijn aangezicht, waarop een gezwollen linkeroogkas te zien valt met een bloeduitstorting. "Blij dat niemand anders dan ik gewond is geraakt", klonk het daarbij.

bron: Belga