Metro's leesclub - Oktober

Metro's leesclub - Oktober

Totaal onverwacht overlijdt de moeder van Peter Verhelst. Hij is getuige van de rouw van zijn vader en probeert daarbij ook zelf een weg te vinden in een proces vol rauw-realistische, mythische, zintuiglijke, essayistische en poëtische verhalen. Haast krampachtig graaft hij naar herinneringen. Tegelijk opent Verhelst op volstrekt originele wijze nieuwe werelden waarin edelherten, vissen, kunstwerken, witte katten en Japanse tuinen huizen.

Voor het vergeten is geen moederboek, en ook geen boek over de dood, maar een hartstochtelijke ode aan ons hakkelende, tastende verzet tegen betekenisloosheid en verdriet. Verhelst probeert met handen en voeten iets vitaals te scheppen. Iets wat we ons blijvend kunnen herinneren. Om eindelijk te kunnen vergeten.  

Zin om met ons mee te lezen? Schrijf je hieronder in en binnenkort ontvang je van ons een korte vragenlijst die je voor 31 oktober dient in te vullen. Misschien staat jouw ongezouten mening binnenkort wel in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Friedl Lesage is deze maand Metro's Leesclubvoorzitter. Zij leest samen met jullie 'Voor het vergeten' van Peter Verhelst

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Een boek gevonden op de trein?

We verstoppen iedere keer ook 10 extra exemplaren van het boek van de maand op verschillende treinen. Ben jij bij de gelukkigen die er eentje weet te bemachtigen? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven hieronder zodat jij ook jouw mening met ons kan delen.

Veel leesplezier!

Schrijf je hieronder in voor onze leesclub

De eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar van het boek.

Fill out my online form.