Met dit 'hulpstuk' lijkt je achterwerk op dat van Kim Kardashian

Met dit 'hulpstuk' lijkt je achterwerk op dat van Kim Kardashian

Kim Kardashian (39) is gigantisch populair, en dat heeft de Amerikaanse realityster mede te danken aan haar imposante achterwerk. Haar invloed is zo groot dat sommige vrouwen van over de hele wereld ervan dromen om een vergelijkbare poep te hebben. Dat kan met een chirurgische ingreep, maar niet iedereen wil aan haar lichaam laten werken.

Siliconen

De Zweedse artiesten Ida Jonsson and Simon Saarinen hebben daar een oplossing voor gevonden. Ze ontwierpen een gelijkaardig achterwerk uit siliconen dat luistert naar de naam ‘The Bum'. “We leven in een tijd waarin mensen een zware operatie laten uitvoeren om hun achterwerk er te laten uitzien als dat van Kim Kardashian, en dat allemaal om meer likes te krijgen. Haar poep is een van de meest besproken zaken op Instagram”, vertelt Saarinen aan The New York Post.

Binnenkort verkrijgbaar

Het ontwerp is nog niet verkrijgbaar omdat het momenteel met drie kilogram nog te zwaar is, maar wellicht komt het binnen enkele maanden op de markt. De prijs van zo'n exemplaar zal tussen de 400 en 550 euro liggen.

https://www.instagram.com/p/B8UoDxBlQAz/

https://www.instagram.com/p/B8ebQgllxH6/