Met deze essentials stap jij straks piekfijn de wei op

Met deze essentials stap jij straks piekfijn de wei op

Glittermaskers for the win

Een gave huid heeft geen make-up nodig. Het is een kwestie van de basis goed onder handen te nemen. Dat kan zowel vooraf als tijdens het festival met dit opvallende, ludieke glittermasker van My Little Pony. Je brengt het aan met een kwast en wacht totdat de glittermodder helemaal is opgedroogd. Vervolgens pel je het masker er gewoon af en klaar is kees. Jouw huid straalt als nooit tevoren, zelfs mét slaaptekort.

My Little Pony Gravity Mud, 50,95 euro

Hou het droog

Niemand is fan van vettig haar, maar wie denkt elke dag de tijd te hebben voor een frisse douche is nogal optimistisch. Gelukkig ontwikkelde Nivea een droogshampoo die je haardos reinigt, verfrist én een volumeboost geeft. Veel meer kan je niet wensen op de derde dag van een festival.

Nivea droogshampoo 3 in 1, 5,29 euro

Fake it till you make it

Ervaren dansers weten dat je overdag behoorlijk kan zweten. En hoewel deo nare luchtjes kan onderdrukken, is een parfum ideaal om een te sterke lijfgeur te camoufleren. Met Festival Vibes for Her ontwikkelde kledingketen Hollister een parfum op maat van de festivals. De geur is samengesteld uit topnoten van verse kweepeer en gojibessen en ruikt fris en bloemig.

Hollister, Festival Vibes for Her, 24,90 euro