Met deze beauty must haves kan je zorgeloos zonnekloppen

Met deze beauty must haves kan je zorgeloos zonnekloppen

?Vooraf: in bed en in de douche

Elke vrouw mag gezien worden zoals ze is, maar veel vrouwen helpen de natuur toch graag een handje voordat ze zich de eerste keer in een bikini wurmen. De voorbereidingen beginnen al de nacht voor ons strandbezoekje met het Solait Overnight Tan Mask van Kruidvat, dat je gewoon op je gereinigde huid kan aanbrengen voor een stralende tint de dag erna. De rest van je lichaam geef je een gezond kleurtje met de Body Sculpting Gradual Tan (voor vrouwen én mannen) van het gerenommeerde merk He-Shi. De kleur is niet te opvallend: perfect voor het begin van de zomer.

's Ochtends kom je helemaal in strandstemming dankzij de Love Sunshine douchegel van Nivea, die heerlijk ruikt naar zonnecrème. Merk je tijdens het douchen dat je benen hun winterdons nog aan hebben? Grijp dan nog even naar de ontharingscrème van Acorelle, waarmee je in slechts vier minuten alle overbodige haren verwijdert.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="820814,820809,820806"]

Tijdens je strandbezoek 

Zware make-up in combinatie met een zwoel zonnetje is een match made in hell. Beperk je make-up tijdens je strandbezoek dus tot een minimum. Sla de foundation gerust over, maar kies je zonnecrème strategisch. Wie last heeft van bruine of witte vlekken, kan bijvoorbeeld opteren voor de Anti Brown Spot Unifying Fluid van Roc. Die crème egaliseert, hydrateert en beschermt je huid de hele dag.

Om je gezicht wat meer dimensie te geven, kan je eventueel wat highlighter in poedervom toevoegen. Het La vie en glow-pallet van L'Oréal geeft je de keuze tussen vier verschillende kleuren. Het doosje is lekker compact, zodat je het gemakkelijk kan meenemen. Tijdens de dag kan je je gezicht trouwens op verantwoorde wijze verfrissen met de Lemongrass Love Hydration Spray van Jane Iredale, die tegelijk hydrateert en je make-up fixeert.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="820818,820813,820810"]

 Nadien: date- of partyplannen

Na je strandbezoek is het vooral hydrateren wat de klok slaat. Breng na je gebruikelijke hydraterende crème bijvoorbeeld ook het Night Recovery Concentrate serum van Annayake aan. Dit herstelt de huid onmiddellijk. Idealiter doe je dit 's nachts, maar als je huid echt uitgedroogd is kan je dit ook gebruiken voordat je bijvoorbeeld op date gaat of je klaarmaakt voor een nachtje uit.

Ook 's avonds heb je eigenlijk niet zo heel veel nodig, een licht dekkende CC crème is voldoende voor je huid. Verder is het een kwestie van te kiezen tussen je ogen en je lippen. Wie zijn ogen in de kijker wil zetten, kan beginnen met de False Lash Xfiber mascara van L'Oréal die exact doet wat ie belooft: je wimpers worden niet alleen langer, maar ook verleidelijk vol. Werk je ogen af met een laagje oogschaduw. Het Backtalk-palette van Urban Decay geeft je de keuze tussen acht verschillende aardtinten die prima matchen bij je gebruinde huid. Een bonus? In hetzelfde paletje vind je ook nog eens vier highlighters om je gezicht een gezonde glans te geven. Spray voor vertrek nog wat zomers parfum van Atelier Cologne in je hals en we zijn er zeker van: dit wordt a night to remember.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="820815,820816,820805,820808"]