Man doet per ongeluk mee aan World Series of Poker en wint het toernooi

Man doet per ongeluk mee aan World Series of Poker en wint het toernooi

Christian Pham, een 40-jarige man uit Minnesota, heeft een World Series of Poker-titel op zak nadat hij per ongeluk het prestigieuze toernooi waar 's werelds beste pokerspelers aan deelnemen, wist te winnen.

De professionele pokerspeler zei dat hij zich eigenlijk wilde aanmelden voor een ander evenement op dezelfde dag, maar door een fout terecht kwam in een World Series of Poker-toernooi.

'Toen ik naar de tafel ging en vijf kaarten kreeg, realiseerde ik mij dat er iets mis was," vertelde Pham aan Poker News. "Ik zei: 'Oh my God' want in Minnesota kennen we dit spel niet. Het was de eerste keer dat ik dit spel speelde dus ik probeerde het te leren van mijn tegenstanders aan tafel terwijl we bezig waren."

Ondanks dat Pham het spel niet kende, wist hij het toernooi te winnen. Hij won een prijzenpot van 81.314 dollar en een gouden armband. "Ik zie dit als een teken van God," reageerde Pham.

Hoewel de pokerspeler voor donderdag nog nooit van het spel had gehoord, zegt hij dat het spel nu een van zijn favoriete spelletjes is en dat hij aan meer toernooien zal deelnemen. "Ik begreep er niet veel van, maar ik wil meer toernooien spleen in de toekomst. Ik hou echt van poker!"