Man denkt ontvoering te voorkomen, maar betrapt een vrijend koppel

Man denkt ontvoering te voorkomen, maar betrapt een vrijend koppel

Tijdens een wandeling met zijn trouwe viervoeter zag schrijver Joe Craig een auto hevig op een neer gaan. Toen hij dichterbij kwam, merkte hij dat een vrouw schreeuwde in de koffer. De man concludeerde dat er een ontvoering aan de gang was en besloot de kofferbak te openen. Meteen bleek dat de kreten van genot waren.

Craig trof immers een vrijend koppel aan, dat de achterbank van de wagen had platgelegd om te kunnen rampetampen in de koffer. Craig deed nadien het verhaal volledig uit de doeken op Twitter. Naar eigen zeggen reageerde hij als volgt: "Oh, het spijt me verschrikkelijk. Vanwege het geschreeuw dacht ik dat je vast zat, zoals een gegijzelde. Ik zie nu dat je mijn hulp niet nodig hebt. Geen van jullie twee heeft hulp nodig. En dit zijn kreten van het goede soort. Sorry, ga gerust verder."

Tot overmaat van ramp deed zijn hond wat hij normaal doet wanneer een kofferbak geopend wordt. De hond is opgeleid om dan in de auto te springen en deed dat met verve, op de gezichten van het vrijend koppel. Het koppel schreeuwde opnieuw, volgens Craig dit keer niet het goede soort kreten. Aangezien de hond zijn training volgde, gaf hij de hond een complimentje en maakte hij zich nadien snel uit de voeten.

De volledige versie van dit behoorlijk gênante voorval kan je op de Twitteraccount van Craig vinden.

Oh, the things this poor boy has seen/done/sat on/tasted. #harpo pic.twitter.com/NOE4MFy5bp

— Joe Craig (@joecraiguk) 28 januari 2016