Magie en muziek bij Cirque Magique

Magie en muziek bij Cirque Magique

1. Magie

Circus, dat is jeugdsentiment vol gekke clowns en coole trapeze-acts. Cirque Magique weet die sfeer op te roepen met live acts om ‘u' tegen te zeggen. Het Zuid-Afrikaanse Artescape Collective zorgt voor een fantastisch decor dat je meeneemt naar een bovennatuurlijke sprookjeswereld.

2. Acrobatie

Tijdens de circusvoorstellingen van Circodans ben je niet alleen publiek, maar kan je ook zelf deelnemen aan een circusact. En als een messenworp-act iets te ver gaat voor jou, kan je natuurlijk nog je benen losgooien voor de verschillende podia die het festival rijk is. Geniet van de noten op het mysterieuze ‘Imaginarium'-podium of beleef je wildste dromen in de ‘Kaleidoscope'.

3. Muziek

Ook muzikanten kunnen niet ontbreken in het circusleven. Ga los op de beats van Ibiza-legende Sven Väth, of kies voor de Britse tunes van Ben Sims. Ook Roman Flügel, Miss Kittin en Monika Kruse zijn van de partij.

4. Natuur

Circusartiesten trekken van wei naar wei, dus moet er ook goed voor Moeder Aarde gezorgd worden. Op het festival kan je herbruikbare plastic flessen kopen, die je naar hartenlust kan bijvullen met plat en bruisend water. Daarnaast verhuurt het festival ook herbruikbare tenten om de plastic afvalberg te verkleinen.

www.cirquemagique.eu