Luminus beloont haar klanten met een wervelende wedstrijd

Luminus beloont haar klanten met een wervelende wedstrijd

Luminus investeert volop in de productie van groene energie. Zo wil het bedrijf de productie van energie door windmolens te verdubbelen tegen 2016. Dat engagement voor een duurzame toekomst wil Luminus vieren met z'n klanten met een wervelende wedstrijd.

Op 30 augustus gaat Luminus van start met een wedstrijd voor haar klanten. De fantastische hoofdprijs van de wedstrijd is een reis ter waarde van 8.000 euro, die de gelukkige winnaar volledig zelf mag invullen. Elke week verloot Luminus ook vijftien Bongobonnen ‘Wervelende Windbelevenissen' ter waarde van 400 euro. Die bonnen werden samengesteld door Bongo en Luminus. Met zo'n bon kan je deelnemen aan één van acht verschillende winderige activiteiten, zoals zeilen op de Noordzee, zweefvliegen in Genk, een ballonvaart, of gewoon een verblijf  aan zee. Als troostprijs zijn er elke week ook duizenden vrolijke windwielen.

Deelnemen is heel eenvoudig. Al wat je moet doen is surfen naar www.luminus.be/wervelwind en er je klantennummer ingeven. Je klantennummer vind je rechts bovenaan op je factuur van Luminus. Je kan elke dag deelnemen voor een kans op een wervelende prijs. Veel succes, hopelijk heb je de wind in de zeilen!