Ligue 1 - Neymar sluit niets uit: "Elke speler droomt van een ploeg als Real Madrid"

Ligue 1 - Neymar sluit niets uit: "Elke speler droomt van een ploeg als Real Madrid"

"In de toekomst is alles mogelijk", antwoordde Neymar wanneer hij tijdens een interview met de Braziliaanse krant Globo geconfronteerd werd met de interesse van Real Madrid. De Braziliaanse vedette voegde er wel aan toe zeer gelukkig te zijn in Parijs. "Real Madrid is een van de grootste ploegen in de wereld. Elke speler die er interesse van geniet, heeft zin om voor de club te spelen. Vandaag voel ik me zeer goed in Parijs. Ik zit hier goed, maar in de toekomst weet je nooit.", verklaarde Neymar in het interview in Parijs.

De 27-jarige virtuoos nuanceerde zijn woorden echter snel. "Ik zeg niet dat ik naar Real zal gaan. Mijn droom die, al in vervulling is gegaan, was om te spelen voor Barcelona. Dat weet iedereen. Dat heb ik van kleins af aan al gezegd."

Hij blikte ook nog terug op zijn relatie met Lionel Messi. "Op het moment dat ik het het meest nodig had, kwam hij, de beste ter wereld, naar me toe en zei hij dat hij er voor me was als ik hem nodig had."

Ten slotte zwaaide Neymar nog met complimentjes richting zijn ploegmaat Kylian Mbappé. "Hij zal uitgroeien tot een van de beste voetballers in de geschiedenis van het voetbal en ik ga hem daar zo goed mogelijk mee proberen te helpen. We hebben dezelfde goede band als die dat ik met Messi had, zelfs al zijn we concurrenten voor de Ballon d'Or."

bron: Belga