Leko leidt eerste training onder loden zon

Leko leidt eerste training onder loden zon

De opvolger van Michel Preud'homme kon op de eerste training van het nieuwe seizoen nog niet rekenen op een voltallige spelerskern. Zo krijgen internationals als Ethan Horvath, Lior Refaelov, Dorin Rotariu en José Izquierdo nog respijt tot 30 juni, al zoekt die laatste naarstig naar een nieuwe club.

Vier nieuwkomers

Leko mocht wel al vier nieuwkomers verwelkomen: Emmanuel Dennis, Erhan Masovic, Guillaume Hubert en Elton Acolatse. Ook teruggekeerde huurlingen Brandon Mechele en Sander Coopman waren op de afspraak, net als een handvol beloften. Zij krijgen de kans om zich tijdens de voorbereiding te tonen aan de nieuwe trainer.

Veel tijd om zijn stempel te drukken, heeft Leko wel niet. Binnen zes weken moet Club Brugge al vol aan de bak in de voorrondes van de Champions League, wat verklaart waarom er op de eerste dag al meteen stevig met de bal getraind werd.

Medische testen

Morgen en overmorgen wordt de spelersgroep in twee gesplitst. De ene helft wordt op het oefenveld verwacht, de andere helft legt medische testen af. De voorbereiding vindt dit seizoen overigens niet in Westkapelle plaats, maar aan het Jan Breydelstadion.