Laura uit 'Temptation Island' in elkaar geslagen door misnoegde kijkers (foto's)

Laura uit 'Temptation Island' in elkaar geslagen door misnoegde kijkers (foto's)

De gruwelijke feiten speelden zich vier maanden geleden af. Laura deelde het nieuws nu pas op Instagram, met enkele foto's die er niet om liegen. “Wow! Vandaag is het exact 4 maanden geleden dat ik op straat toegetakeld werd door een groep. De reden was omdat ik volgens hen ‘Temptation Island' heb verpest dit jaar. Ik heb sindsdien verzorging gekregen. De afgelopen 4 maanden en gisteren was mijn laatste consultatie. Ik heb een lastige periode achter de rug gehad”, klinkt het.

Bescherming

De 22-jarige blondine was op het moment van de feiten niet meer samen met Roger. Toch heeft ze nog steeds veel aan hem en bedankt ze hem om haar te beschermen. “Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn. Zonder zijn bescherming zou ik mij vaak niet veilig gevoeld hebben op straat. Hij is echt de reden waarom ik nog steeds gezond kan rondwandelen, mentaal & fysiek. Het voorval is gebeurd toen we uit elkaar waren. Maar ondanks dat heeft Roger mij altijd beschermd op straat, mij op cruciale momenten geholpen en daarvoor ben ik hem eeuwig dankbaar”, schrijft ze.

Leuke vooruitzichten

Intussen is Laura aan de beterhand. “Ik voel me al stukken beter. Ik voel me ook al stukken sterker met dank aan mijn consultaties. Ik heb leuke vooruitzichten en ik durf al wat meer terug alleen buiten te wandelen”, besluit ze.

Instagram / @laura_moenaert

Instagram / @laura_moenaert