Laura Tesoro en 'Nachtwacht' hebben elk twee keer prijs op Gala van de Gouden K's

Laura Tesoro en 'Nachtwacht' hebben elk twee keer prijs op Gala van de Gouden K's

Zowel zangeres en presentatrice Laura Tesoro als de acteurs en makers van 'Nachtwacht' mochten twee keer het podium op. Zo werd Tesoro verkozen tot tv-ster van het jaar en 'Coole Chick van 2018'. 'Nachtwacht' was volgens de Ketnet-kijkers dan weer het beste wat er het voorbije jaar te zien was op zowel tv (Ketnet-serie van het jaar) als in de cinema (film van het jaar: 'Nachtwacht: De poort der zielen').

Voorts zullen ook de mensen van 'Helden' en van 'Campus 12' niet ontevreden zijn geweest. 'Heldenland' werd uitgeroepen tot beste Ketnet-programma, terwijl heldin Maureen Vanherberghen de Ketnet-ster van het jaar is. 'Campus 12' bleek dan weer de band van het jaar, en de beste actrice is Nina Rey. Zij speelt Louise Vincke in 'Campus 12'.

'De buurtpolitie' valt ook in de prijzen

Net als vorig jaar won 'De buurtpolitie' de prijs van familieprogramma van het jaar. Niels Destadsbader kreeg de 'Gouden K' als muziekster van het jaar, terwijl Regi met zijn nummer 'Ellie' de beste song afleverde.

Op sportief vlak viel Nina Derwael in de prijzen. Haar gouden medaille op het WK gymnastiek werd verkozen tot het beste sportmoment van het jaar. En Rode Duivel Eden Hazard is voor de Ketnet-kijkers de 'Grave Gast' van 2018.

Er werden in totaal zeventien prijzen uitgereikt. De overige awards gingen naar YouTube-fenomeen Dylan Haegens (internetvedette), 'Skibidi' van Little Big (hype van het jaar), 'Just Dance 2019' (beste game) en 'Friends van Heartlake City' (Ketnet-tekenfilm van het jaar).

Meest gelezen
 1. mollythumb

  Vrouw past elegant kleedje, maar merkt dat haar borst volledig zichtbaar is (foto)

 2. jackthumb

  TikTokker beschuldigt influencer van seksueel misbruik: «Ik werd wakker met haar hand in mijn broek»

 3. silvythumb

  Silvy De Bie geopereerd aan vervelende aandoening: «Nu nog twee maanden revalideren»

 4. fergusonthumb

  Man krijgt geen harttransplantatie omdat hij niet gevaccineerd is: «Gevaccineerden hebben meer kans om te overleven»

 5. steventhumb

  Steven Van Gucht voorspelt wanneer we de omikronpiek bereiken