Laura Tesoro bijt van zich af na kritiek

Laura Tesoro bijt van zich af na kritiek

De 22-jarige brunette is binnenkort te zien in het populaire VTM-programma, waarin Vlaamse muzikanten liedjes van andere Vlaamse artiesten coveren op hun eigen manier. Naast Laura zullen we Ilse DeLange, Milow, Stef Kamil Carlens, Jan Leyers, Bart Kaëll en de mannen van Kommil Foo aan het (cover)werk zien.

Zeven liedjes

Laura heeft echter nog geen gigantisch oeuvre om uit te kiezen. Met ‘Outta here', ‘Funky love', ‘What's the pressure', ‘Higher', ‘Set them free', ‘Beast', en ‘Mutual' hebben haar ‘Liefde Voor Muziek'-collega's slechts zeven liedjes ter beschikking. Heel wat mensen vonden dat het voor haar dus nog te vroeg was om aan dergelijk programma deel te nemen.

Bewijzingsdrang

Laura begrijpt de commotie ergens wel, maar beschouwt dat nu als extra motivatie. “Ik kan niet zeggen dat ik mij die kritiek niet aantrek. Ze hebben ook gelijk, hé. Ik heb nog niet veel nummers. De anderen zullen ervoor moeten vechten. Maar in plaats van me onderuit te halen door die kritiek, probeer ik het om te zetten in motivatie. Niets meer dat mijn bewijzingsdrang prikkelt dan mensen die zeggen: ‘Die zal dat niet kunnen'. En dan kan het nog zijn dat ik hen niet overtuig. Dat ze zeggen: ‘Die Laura had daar niets te zoeken', maar laat mij het toch eerst eens proberen”, reageert ze in Nina.

‘Liefde voor Muziek' is nog dit voorjaar op VTM te zien.

https://www.instagram.com/p/BujJu8FHFmq/